B2B MENU:

Okolju in denarnici prijazno ogrevanje stanovanja

Primerno ogrevanje stanovanja je ključ do marsičesa. V prvi vrsti se v kakovostno ogrevanem objektu počutimo udobneje in prijetneje, ne nazadnje to vpliva na naše zdravje. Racionalno gledano pa pri ustreznem ogrevanju lahko privarčujemo kar nekaj denarja.

Pri odločanju, kaj je ustrezno ogrevanje stanovanja, se je treba zlasti osredotočiti na pogoje stanovanja ali objekta oziroma hiše, v kateri bivamo. Najsodobnejša oblika ogrevanja torej ni vedno najboljša rešitev. Sodobna peč na pelete je na primer dobrodošla in odlična rešitev za ogrevanje starejših in energetsko potratnih hiš.

Ogrevanje stanovanja v starejši in energetsko potratni hiši

Če iščete najustreznejšo rešitev za ogrevanje stanovanja v stari energetsko potratni hiši, bodite pri izbiri še toliko previdnejši. Ogrevanje s toplotno črpalko v takšnem primeru zagotovo ne pride v poštev, saj tovrstna naprava ne zmore zadovoljiti energetskih potreb hiše.

Najbolj racionalna izbira za vas je v tem hipu ogrevanje s sodobno pečjo na pelete. Ta vam bo namreč zagotovila varčno porabo energije, precej nižje stroške ogrevanja, vrhunsko udobje bivanja, najstrožje varnostne ukrepe, ne nazadnje je takšna oblika ogrevanja lahko izjemno prijazna do okolja.

Prihranek tudi do 40 %

Če boste na primer starejšo klasično peč zamenjali s sodobno pečjo, lahko prihranite do kar 40 % v povezavi s količno porabljenega energenta. Ključno je še to,da ne boste veliko prihranili samo pri računih za ogrevanje stanovanja, temveč tudi pri začetni investiciji.