B2B MENU:

Kotli na pelete

Z napredno tehnologijo Biologic za maksimalen izkoristek. Peči na pelete poskrbijo za vaše udobje ter vam zagotovijo toplino doma.

Peči na pelete Biodom ogrevajo domove po Sloveniji že več kot 20 let. Pridružite se več kot 10.000 zadovoljnim strankam tudi vi.

Zeleno in ekološko ogrevanje - peleti

Peleti so okolju prijazno gorivo. Z uporabo v energetsko učinkovitih pečeh zmanjšujejo emisije toplogrednih plinov in škodljivih snovi.

Visok izkoristek, nizki izpusti

Energijska vrednost peletov je odvisna od vrste drevesa, vsebnosti vode in stopnje ohranjenosti lesa.

Poceni in lahko dosegljiva surovina

Razbremenite svoj družinski proračun in prihranite denar! Peleti znižajo stroške ogrevanja za 50 % v primerjavi s kurilnim oljem.

Vedno toplo, z malo dela

Ogrevanje vaše hiše bo s samodejnim doziranjem brezskrbno in preprosto. Ogrevanje s peleti je popolnoma avtomatizirano.

Kotli na pelete

Hermetično zaprto kurišče

Evropska
kvaliteta

Visok izkoristek

Okolju prijazno

Tiho delovanje

Uporabniku prijazen krmilnik

Prednosti Biodomovih kotlov in peči na pelete.

SODOBNA BIOLOGIC TEHNOLOGIJA – ogrevanje prihodnosti za maksimalen izkoristek

Tehnologija Biologic je sodoben pristop h krmiljenju kurilnih naprav, kjer se za gorivo uporabljajo peleti, saj omogoča samodejno regulacijo vseh parametrov v odvisnosti od kurilne vrednosti pelet do vleke dimnika, prepozna pa tudi gostoto zraka. Tehnologija Biologic neprestano samodejno spreminja parametre, da bi zagotovila optimalni izplen energije iz goriva.

Tehnologija Biologic zagotavlja v povprečju 10 % nižjo porabo goriva na račun stalnega spremljanja izgorevanja in prilagajanja trenutnim zahtevam povezanim s peleti, dovedenim zrakom v izgorevalno komoro in prepoznanimi pogoji v dimniku.

Kotli in peči s tehnologijo Biologic vam omogočajo od 10- do 40- odstotni prihranek pri porabi peletov za enako količino pridobljene energije.

Modeli kotlov na pelete