B2B MENU:

Toplotne črpalke

Toplotne črpalke ZRAK/VODA z napredno invertersko tehnologijo

Toplotne črpalke Bioblock se odlikujejo po izjemni tišini in učinkoviti uporabi okolju prijaznega hladilnega sredstva R32. Z energetsko učinkovitostjo, ki se uvršča v najvišji razred A+++ pri temperaturi ogrevalne vode 35°C, predstavljajo vrhunec v svojem razredu.

Super zmogljivost

Ogrevanje
Hlajenje
Topla sanitarna voda

Super prednosti

WiFi upravljanje
LCD tablica na dotik
Samostojno prilagajanje
ogrevalne krivulje

Super učinkovitost

VSE V ENI ENOTI
Emajliran bojler za toplo
sanitarno vodo (230 l)

Biodom Bioblock toplotne črpalke all in one
ECOS

SMART funkcija

A+++

Nizko/Visoko temperaturni režim delovanja

Okolju prijazni hladilni plini

Tiho delovanje

Wi-Fi

LCD tablica na dotik

Delovanje pri temperaturi okolice do -25°C

HCSA funkcija

Zakaj naše toplotne črpalke?

Biodom toplotne črpalke, izvedene kot monoblok sistem tipa zrak/voda, zagotavljajo enostavno povezavo med zunanjim in notranjim sistemom preko vodne povezave.

Njihova prilagojena linija s čudovitim dizajnom ne le olajša namestitev, ampak tudi zagotavlja večjo preglednost in učinkovitost upravljanja zahvaljujoč večjemu zaslonu na dotik. Te toplotne črpalke so prav tako uvrščene na seznam Eko sklada, kar poudarja njihovo visoko sezonsko učinkovitost.

Z delovanjem na hladilno sredstvo R32, ki velja za enega najbolj okolju prijaznih hladilnih plinov, in z zvočno jakostjo le 30 dB na razdalji 5 metrov, so Biodom toplotne črpalke med najtišjimi na trgu. Dodatna prednost je Biodomov pametni krmilnik IQ2, ki omogoča nadzor nad tremi ogrevalnimi krogi, dodatnim virom ogrevanja (drva, peleti, olje, plin itd.), zalogovnikom, sanitarno vodo in celo hlajenjem objekta.

S funkcijami, kot so oddaljen dostop, možnost oddaljenega zagona in beleženje vseh ključnih podatkov na Biodom serverju, naše toplotne črpalke nudijo vrhunsko udobje in nadzor.

Modeli toplotnih črpalk