B2B MENU:

Toplotne črpalke

Toplotne črpalke ZRAK/VODA z napredno invertersko tehnologijo

Toplotne črpalke Bioblock so izredno tihe, izkoriščajo prednosti hladilnega sredstva R32 in se po energetski učinkovitosti uvrščajo v najvišji razred A+++ pri temperaturi ogrevalne vode 35°C.

Super zmogljivost

Ogrevanje
Hlajenje
Topla sanitarna voda

Super prednosti

WiFi upravljanje
LCD tablica na dotik
Samostojno prilagajanje
ogrevalne krivulje

Super učinkovitost

VSE V ENI ENOTI
Emajliran bojler za toplo
sanitarno vodo (230 l)

Biodom Bioblock toplotne črpalke all in one
ECOS

SMART funkcija

A+++

Nizko/Visoko temperaturni režim delovanja

Okolju prijazni hladilni plini

Tiho delovanje

Wi-Fi

LCD tablica na dotik

Delovanje pri temperaturi okolice do -25°C

HCSA funkcija

Toplotne črpalke.

Biodom toplotne črpalke so monoblok izvedbe tipa zrak/voda, povezava med zunanjim in notranjim sistemom se izvede preko vodne povezave.

Po energetski učinkovitosti se uvršajo v najvišji razred A+++ pri temperaturi ogrevalne vode 35 stopinj. Prilagojena linija ima čudovit dizajn, in omogoča lažjo namestitev. Večji zaslon na dotik zagotavlja večjo preglednost in učinkovito upravljanje toplotne črpalke. Toplotne črpalke Biodom so uvrščene na seznam Eko sklada, ter se po sezonskih izkoristkih uvrščajo v sam vrh.

Delujejo na hladilno sredstvo R32, ki je trenutno med najbolj okolju prijaznimi hladilnimi plini. So ene tišjih na trgu – na razdalji 5 metrov, je jakost zvoka samo 30 dB. Poleg glavnih komponent pa Biodomov pametni krmilnik IQ2 lahko krmili 3 ogrevalne kroge, dodatni vir ogrevanja (drva, peleti, olje, plin itd.), zalogovnik, sanitarno vodo ter poleg ogrevanja objekta tudi hlajenje. Prednosti naših toplotnih črpalk so tudi v oddaljenem dostopu, možnosti oddaljenega zagona ter beleženje zgodovine vseh ključnih podatkov na Biodom server.

Modeli toplotnih črpalk