B2B MENU:

Podarjamo toplotno črpalko

Mega nagradna igra – gratis toplotna črpalka

Sodelujte v veliki nagradni igri in si z malo sreče priigrajte novo toplotno črpalko

Ja, prav ste slišali. V podjetju Biodom, smo se odločili, da bomo ob naši 20 obletnici proizvodnje, enemu srečnežu podarili povsem novo toplotno črpalko Biodom Norwood, kot zahvalo vsem, ki so skozi našo bogato 20 letno zgodovino podpirali naše družinsko podjetje.

 

Kako sodelovati?

Pogoji sodelovanja so enostavni. Nagradna igra bo potekala na sejmu Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani med 6. in 10. marcem. Tam bomo imeli v našem razstavnem showroomu pripravljeno veliko KOLO SREČE. Nahajali se bomo na razstavnem prostoru številka 18. Nagradna igra bo potekala ves čas trajanja sejma med 10 in 19 uro, vključno z nedeljo do 12 ure, saj bomo ob 14 uri izvedli žrebanje za mega nagrado toplotno črpalko NORWOOD.

Sodeluje lahko prav vsak, ki se zanima za nakup ogrevalne naprave Biodom, pod katere spadajo: toplotne črpalke, peči na pelete, uplinjevalne peči na drva. Kolo sreče bo vsebovalo veliko različnih popustov na nakup kurilne naprave Biodom – tudi do 25% popusta. Če se boste na sodelovanju in vrtenju kolesa sreče zanimali za toplotno črpalko, boste ob prejemu svojega popusta vstopili v žreb za veliko nagrado enega izmed srečnežev, ki bodo vrteli kolo sreče, bomo zadnji dan sejma obdarili z novo toplotno črpalko BIODOM NORWOOD!

Tako boste na svoj račun prišli prav vsi! Ob prihodu na sejem Dom, si boste naše naprave lahko ogledali v živo in si ogledali njihovo delovanje. Naši svetovalci vam bodo opisali postopek pridobivanja subvencije in potek investicije, ter več tehničnih informacij, ki jih potrebujete ob vgradnji nove kurilne naprave. Lahko boste prisluhnili glasnosti toplotne črpalke v živo.

Ob sodelovanju v nagradni igri, bodo vsi sodelujoči prejeli informativno ponudbo ter kupon za popust, ki ga bodo lahko unovčili ob montaži. Prejemnika glavne nagrade, se v roku 5 dni po opravljenem žrebanju objavi na naši facebook strani, prav tako se ga v tem roku o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko, ki je bila zapisana na kuponu za nadaljno žrebanje. Nagrajenec bo nagrado prejel na dan montaže na njegovem objektu, ki se mora izvesti do konca junija 2024. Akcijski sejemski popusti in kuponi bodo prav tako veljali za vgradnje kurilnih naprav do 30. junija 2024.

Glavna nagrada – zastonj toplotna črpalka

Glavna nagrada – kaj sploh je toplotna črpalka Biodom Norwood?

Model toplotnih črpalk je monoblok izvedbe, kar pomeni, da združuje zunanjo in notranjo enoto v eno celoto. Nudimo jo v treh različnih močeh – 6 kW, 9 kW in 12 kW. Deluje na hladilno sredstvo R32, in se po energetski učinkovitosti uvršča v najvišji razred A+++ pri temperaturi ogrevalne vode 35°C. Je idealna izbira za vse novogradnje kot tudi odlična rešitev za sisteme hibridnega delovanja, kjer se lahko vgradi poleg že obstoječega energenta. Ena izmed pomembnih prednosti je prihranek prostora, saj je potrebno namestiti samo zunanjo enoto ter jo povezati neposredno na sistem z vodno povezavo.

Toplotna črpalka Biodom Norwood z novo zasnovo in elegantnim dizajnom prednjačijo v svojem cenovnem razredu. Ponašajo se z tihim delovanjem. Nizek hrup zunanje enote dosegajo s pomočjo aksialnega ventilatorja in kompresorske enote z nadzorovano delovno frekvenco. Primerne so za talno in radiatorsko ogrevanje z višjimi zahtevami ogrevalne vode do 65°C. Uporabniku prijazna krmilna enota je enostavna za uporabo in zagon sistema. Toplotne črpalke Norwood lahko delujejo z pomočjo nastavljive vremenske krivulje – kar pomeni, da prilagajajo temperaturo ogrevalne vode zunanjim temperaturam. Tako dosegajo najbolj optimalne sezonske izkoristke in vzdržujejo toploto v objektu čez celotno kurilno sezono.

Igrajte se z Biodomom in preizkusite svojo srečo saj smo za vas pripravili nagradno igro, kot je še ni bilo! Se vidimo na sejmu Dom!