Mnenja strank

Z opravljenim delom sem zelo zadovoljen. Kotel na pelete je celo kurilno sezono deloval brezhibno, prav tako opažam, da je kotel precej bolj učinkovit, kot moj stari kotel (kombinacija kotla na polena in gorilnika na pelete Lamborghini – ocenjujem, da sem napram staremu kotlu prihranil cca. 1 tono pelet). S kotlom razen čiščenja oz. sesanja dvakrat tedensko nimam nobenega dela. Nedvomno priporočam.

Gregor, Domžale

Z veseljem povem, da sem z vašo storitvijo in seveda pečjo več kot zadovoljen in ste presegli vsa moja pričakovanja. Hvala še enkrat. Z Veseljem sem in bom priporočil vaše izdelke vsem znancem. Subvencijo sem prejel, res kar nekaj mesecev kasneje od rečenega, ampak sem jo dobil.

Darko, Slovenska Bistrica

Biodom legende! Kadarkoli vas rabimo, pridete ali daste nasvet. Vsi obrtniki bi se morali zgledovati po vas. Kapo dol!

Silva, Ljubljana

Že dolgo nisem bil v teh kapitalističnih časih tako pozitivno presenečen nad komplet storitvijo. Od ogleda do montaže in pa pomoči preko telefona (porodni krči pač)…
Ne pomnim, kdaj je bilo tako toplo v naši hiši. Se že veselim naslednje zime.

Andrej, Ljubljana

Z vašim proizvodom in opravljeno storitvijo smo zadovoljni v celoti. Zelo hitro ste se odzvali na pregled obstoječe kotlovnice in pripravili ponudbo, tudi montaža nove peči je potekala ob predvidenem roku in brez zapletov. Prav tako ste odzivni po opravljeni storitvi, kadarkoli potrebujemo pomoč. S pečjo na pelete, ki je zamenjala peč na kurilno olje, se kar pozna finančni prihranek pri ogrevanju. Je pa tudi enostavna za uporabo in čiščenje.
Vsekakor bi tako kurilno napravo kot povezano storitev svetovala znancem.

Metka, Brežice

Z montažo Biodom kotla sem dobil sorazmerno poceni in ustrezen način ogrevanja. Z izpolnjenimi obrazci za subvencijo preko EKO sklada, pa je bila cena še ugodnejša. Po enoletni uporabi sem z njim zelo zadovoljen in ga priporočam.

Radovan, Tolmin

Glede na dosedanji vaš odziv in opravljeno delo sem izredno zadovoljen. Peč uporabljamo cca.  1 mesec in po opravljeni nastavitvi deluje brezhibno, tako da sem zadovoljen z nakupom in opravljeno montažo. Z veseljem bi svetoval nakup peletne peči Biodom tudi znancem. Po oddani dokumentaciji sem v roku dveh mesecev prejel subvencijo EKO sklada.

Tomaž, Radeče

S kotlom Biodom C15 smo zelo zadovoljni. Še bolj smo zadovoljni z celotnim servisom podjetja:
– pomoč pri izdelavi dokumentacije za pridobitev subvencije,
– hitra in kvalitetna montaža
– odličen in takojšen servis v primeru težav oziroma vprašanj po telefonu
– prijaznost proizvajalca in strokovnost vseh vpletenih

Janez, Predoslje

Z vašim izdelkom sem zadovoljen. Montaža kotla in vse ostalo je bilo po dogovoru.

Ivo, Škofja Loka

Po nekje eni sezoni uporabe vašega kotla moram reči, da smo z njim zadovoljni.

David, Slovenska Bistrica

Z vašim kotlom in menjavo sem zelo zadovoljen. Kljub začetnim težavam pri zagonu ste napako oziroma problem korektno in zelo hitro odpravili. Vaš kotel oziroma delo bi vsekakor priporočal vsakemu.

Mitja, Postojna

S kurilno napravo smo zadovoljni, ni bilo nobenih težav in dela super. Priporočali smo jo tudi že najinim znancem.

Blaž, Logatec

Z kotlom Biodom 21 sem več kot zadovoljen. Znancem sem se že pohvalil in jih motiviral za zamenjavo starega kotla. Hvala Biodom!

Janez, Grahovo

Glede renovacije kotlovnice z vašim Biodom C15 sem zelo zadovoljen,kar se tiče izvedbe in strokovnosti. Subvencijo smo prejeli v predpisanem roku. Seveda pa tudi priporočam vašo napravo prijateljem in znancem. Kar se tiče pričakovanj je cenovno ugodna investicija, ki se ti kmalu povrne (glede na kurilno olje), edino kar me moti pri sami peči je prostor za pepel
ki bi bil lahko nekoliko večji.

Damjan, Šmarjeta

Z vašim delom izredno zadovoljni. Kotel dela brez problema, tako da ga priporočam vsakomur, ki menjuje način ogrevanja. Čiščenje enostavno, vzame približno 15 min. Poraba peletov v primerjavi z prejšnjim gorilcem je manjša. Uporabljam pa A1 kvaliteto peletov. Ko se peljete mimo, lepo povabljeni na kavo.

Andrej, Pivka

Z vašimi storitvami in vašo pečjo sva izredno zadovoljna, tako, da bova v novogradnjo, ki jo planirava namestila tudi vašo enoto.

Miha, Mirna

Monterji prva liga. Odnosi s firmo konkretni, korektni. Subvencija dobljena. Poraba pelet manjša kot s prejšnjo varianto (peč Pavlič ekonomik). Sem upal na še manjšo porabo. Ampak, iz leta v leto je itak drugače. Načeloma sem zadovoljen, bomo videli kaj bodo prinesla leta. Hvala vam in vas priporočam.

Gregor, Sevnica

Slovenščina