BIODOM 27

МОДЕРЕН СИСТЕМ НА ГРЕЕЊЕ

Веќе 20 години Biodom гарантира ниски цени за греење, сигурни и топли домови и безпрекорна удобност.

Започнавме на словенечкиот пазар а веќе од 2005 година успешно се шириме на странскиот пазар. Во моментов извезуваме 90 % од нашето производство.

Главната вредност на компанијата Biodom 27 се иновативни производи. Во согласност со законите на природата, нашиот иновативен дизајн го спречува непотребниот губиток на енергија и создава оптимални услови за пренос на топлината од гас во вода. Ние се стремиме да им обезбедиме на нашите корисници економичен, сигурен, со висок квалитет и еколошки начин на греење и удобност.

Целата наша енергија ја фокусираме на развојот на согорување на гориво со биомаса. Нашата мисија се базира на вреднување на природните ресурси и користењето на зелената енергија, а благодарение на тоа, намалени се и месечните трошоци за греење. Нашата визија е да станеме една од водечките компании на меѓународниот пазар за грејна решенија.

 

Biologic технологијата е најнапредната технологија за управување со постројки за согорување на дрвна биомаса. Оваа технологија автоматски ги прилагодува сите алгоритми на котелот како би се постигнала висока ефикасност и ниска емисија на штетни гасови во текот на согорувањето на дрвната биомаса. Оваа технологија беше развиена исклучиво за Biodom котлите.

ПРОИЗВОДИ

ПЕЧАТЕ ПОДАРУВАЊЕ

ПАРТНЕРИ

Balita
BIODOM 27 SIA
15 A, Celtnieku str., Kekava
Riga, LV-2123, LATVIA
Tel: +371 66 555 072
M: +371 28 694 907
E-mail: info@biodom27.com
Spletna stran: http://www.biodombaltia.com
Bulgaria
SINHRON LTD
Ilarion Makariopolski 71, str.
4000 Plovdiv – Bulgaria
Tel: +359 888 992260
E-mail: ahira_iliev@abv.bg
Spletna stran: http://www.sinhron.eu
Bosnia and Hercegovina
Landgold d.o.o.
Polje bb
Stjepan Polje 75324
Gračanica
Bosna i Hercegovina
Tel.:  +387 (0)35 792 602
Fax.:  +387 (0)35 792 311
E-mail: landgold.doo@bih.net.ba
Spletna stran: http://www.landgold.com.ba/landgold_biodom
Chile
2D ELECTRONICA S.A.
Av. Colorado 941, Quilicura, Santiago
Chile
Tel:  +56 02 271 94 102

E-mail: comex@2delectronica.cl

Denmark
Stabel Models
Kauslundevej 37
5500 Middelfart
Denmark
Tel: +45 6440-3219
Tel: +45 2175-2014
Web: www.biodom.dk
E-mail: biodomdk@gmail.com
France, Belgium, Netherlands, Luxemburg
BIODOM BENELUX BV
Risseweg 30, 6004 RM, Weert
Holland
E-mail: info@biodombenelux.com
Tel:  +31 495564 143
Tel:  +31 6 53769 994
Croatia
Obrt za servis plamenika i elektronike Perkovič
tel:+385 16 521 284
Mob: +385 98 278 618
E-mail: info@servis-perkovic.hr
Spletna stran: www.servis-perkovic.hr
Greece

Alfa Plam Hellas P.C.
Makrygianni str. 71, Stavroupoli
56431 Thessaloniki
Mail: info@alfaplam.gr
Web: www.alfaplam.gr
Tel: +30 2310 651718

Italy
Via delle Case Rosse
16
Loc. Tuori – Civitella in Val di Chiana (AR)
Italia
Telef/Fax: +39 0575-441415
E-mail: info@biodomitalia.it
Spletna stran: www.biodomitalia.it
Segreteria: Elena Terziani
Tel. +39 3332548720
E-mail: elenaterziani@biodomitalia.it

Responsabile Commerciale
Enrico Falini
Tel.+39 3466990912
E-mail: e.falini@biodomitalia.it

Ufficio Assistenza
E-mail: assistenza@biodomitalia.it
E-mail: amministrazione@biodomitalia.it

Kosovo
Biodom Kosovë
Rr. Nazim Gafurri nr. 187, Prishtine
Tel: +386 (0)49 540 770
E-mail: biodomks@biodom27.si
Poland
Biodom Europe sp.o.o.
Stanislawa Dygata 6 M80
01-748 Warszawa
Polska
Tel: +48 515 900 799
Web: 
www.biodom.eu
E-mail: 
przemyslaw.drzazga@biodom.eu
Portugal
Pedro Almeida
Tel: +351 917 918 453
E-mail: pedro.almeida@biodom27.si
Romania
BIODOM EUROPE S.R.L.
Street Florilor 4, Jud. Hargita
545400 Sighisoara, Romania
Tel: +40 726 776 8800
E-mail: marko.simic@biodom27.si
Russia
БИОДОМ 27 ООО
ИНН 3906222230
ОРГН 1103926000133
236029, Россия, г. Калининград,
ул. Горького, 81, офис 401
Тел: +7 (495) 127-02-72
Тел: +7 (4012) 65-85-27
E-mail: russia@biodom27.com
www.biodomrussia.com
Serbia
ZOLIM d.o.o.
Dvadesetsedmog aprila 13
12000 Požarevac
E-mail: zolimdoo@gmail.com
Tel: +381 63 1165 366 – Nenad
Slovenia

Veto veletrgovina d.o.o.
Brnčičeva ulica 25
1231 Črnuče

Tehnična podpora:
Jan Krajger
Mail.: j.krajger@veto.si
Tel.: 01 580 91 37
Mobi: 031 838 246
Web: www.veto.si/VETO,,.htm

Spain
CALECOSOL, INGENIERIA Y DESARROLLO, S.L.
POLIGONO LA ENCANTADA PARCELA 14
18830 HUESCAR (GRANADA)
SPAIN
E-mail: manolootsaid@gmail.com
Tel: +34 958 74 1579

ВЕСТИ

06/02/2019

Греење на биомаса

Во современиот свет, се повеќе и повеќе се соочуваме со прашањето како да се обезбеди рационално користење на енергијата, а истовремено да се намали загадувањето и […]
06/02/2019

Biologic технологија

Biologic технологијата претставува модерен пристап на контрола при согорување на пелетот, и овозможува самостојно прилагодување на сите параметри: препознавање и прилагодување на сите функции кои се […]
06/02/2019

Дали сакате да ги намалите трошоците на греење и одржување?

Квалитетно производство на Biodom котли на пелет и печки, модерен надворешен дизајн, исклучително прилагодување и сигурна работа на котелот, се само некои од карактеристиките кои овозможуваат […]
македонски