Landing page

PREJMITE 50 % SUBVENCIJE NA CELOTNO INVESTICIJO

Artboard-1

Do 2 leti garancije

Artboard 1 copy

Proizvedeno v Sloveniji

Artboard 1 copy 2

Proizvedeno po EU standardih

Subvencija

4000€ subvencije

ZAKAJ IZBRATI PAKET TURBO RUDI?

Kombinacija kotla in toplotne črpalke je rešitev za daljše obdobje.

  • Cenejša investicija kot če bi vgradil samo toplotno črpalko. Saj se pri zamenjavi stare kurilne naprave za kotel na pelete prejme lahko 4000€ subvencije.
  • Veliko objektov v Sloveniji je starejše gradnje, nima ustrezne izolacije in ustreznih kurilnih naprav. Taki stanovanjski objekti niso primerni za samo toplotne črpalke, ker jim v nizkih temperaturnih pogojih pade izplen energije, moč, prav tako se poveča poraba električne energije. V teh pogojih v našem paketu Turbo Rudi vskoči kotel, ki pripomore k segrevanju objekta.
  • Cenejše ogrevanje: V primeru starega, slabo izoliranega objekta je ogrevanje s toplotno črpalko zelo drago, saj ne more dosegati optimalnih izkoristkov zaradi nizkih zunanjih temperatur in prevelikih izgub na objektu. Takrat, ko je potrebna večja moč gretja, bo kotel na pelete avtomatsko to uspel zagotoviti z optimalnim izkoristkom.
  • Naša toplotna črpalka ima že sama po sebi enega od najvišjih sezonskih izplenov (SCOP) na trgu (186%). Za primerjavo; samo konkurenčna toplotna črpalka, stane okoli 8000-12000€ (brez regulacije, bojlerja, mešalnih ventilov, sistemskih črpalk itd..)
  • 2x daljša življenjska doba toplotne črpalke in njenega kompresorja, ker ne bo delovala v pogojih, ki niso primerni za njeno delovanje (pod – 5°C).
  • Način plačila je brezobrestni kredit: 72 obrokov po 180€ – 4000€ povrnjene subvencije

Prednosti Biodomovih kotlov in toplotnih črpalk

Landing page

Velik prihranek

Ena najcenejših oblik ogrevanja. V 20 letih lahko prihranite vse do 4000 € v primerjavi s samo toplotno črpalko.

Landing page

Evropska kvaliteta

Domač tehnološki razvoj, ki na prvo mesto postavlja vaše udobje, zdravje in okolje.

Landing page

Avtomatsko čiščenje

Avtomatsko čiščenje kotla zagotavlja večje udobje, saj odstrani potrebo po tedenskem čiščenju.

Landing page

Tiho delovanje

Delovanje kotla in toplotne črpalke je za uporabnika skoraj popolnoma tiho in nemoteče.

Landing page

Enostavna uporaba

Enostaven zaslon omogoča hitro in jasno upravljanje kotlov in toplotnih črpalk.

Primerjava stroškov ogrevanja

Kombinacija kotla + toplotne črpalke pomeni najnižje stroške ogrevanja v primerjavi z drugimi viri.

Paket zagotavlja ugodno ogrevanje za 20 – 30 let. 30 % cenejše ogrevanje kot s samo toplotno črpalko ali samo peleti. Na letnem nivoju je prihranka okoli 200 €.

Paket Kotel + Toplotna črpalka priporočamo, ker lahko tako v 20 letih prihranite 4000€ stroškov na elektriko.

Landing page
Landing page

PAKET TURBO RUDI

Landing page

Mnenja strank

Z veseljem povem, da sem z vašo storitvijo in seveda pečjo več kot zadovoljen in ste presegli vsa moja pričakovanja. Hvala še enkrat. Z Veseljem sem in bom priporočil vaše izdelke vsem znancem. Subvencijo sem prejel, res kar nekaj mesecev kasneje od rečenega, ampak sem jo dobil.

Darko, Slovenska Bistrica

Z vašim delom izredno zadovoljni. Kotel dela brez problema, tako da ga priporočam vsakomur, ki menjuje način ogrevanja. Čiščenje enostavno, vzame približno 10 minut na mesec. Poraba peletov v primerjavi z prejšnjim gorilcem je manjša. Uporabljam pa A1 kvaliteto peletov. Ko se peljete mimo, lepo povabljeni na kavo.

Andrej, Pivka

Glede na dosedanji vaš odziv in opravljeno delo sem izredno zadovoljen. Peč uporabljamo cca. 1 mesec in po opravljeni nastavitvi deluje brezhibno, tako da sem zadovoljen z nakupom in opravljeno montažo. Z veseljem bi svetoval nakup peletne peči Biodom tudi znancem. Po oddani dokumentaciji sem v roku dveh mesecev prejel subvencijo EKO sklada.

Tomaž, Radeče

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Pogosto zastavljena vprašanja

Je možnost plačila na obroke?

Akcijski paket Turbo Rudi je na voljo samo s plačilom na obroke. V sodelovanju s Summit Leasing Slovenija, smo pripravili brezobrestni kredit. Cena paketa znaša 12.960€, kar je 72 obrokov po 180€. V roku enega leta od izvedbe pa se dobi povrnjeno subvencijo eko sklada v višini 4000€.

Kako lahko pridobim subvencijo?

Papirje za subvencijo se odda po izvedbi. V primeru zamenjave stare kurilne naprave za paket Turbo Rudi prejmete 4000€ subvencije. Pomagamo vam pri postopku oddaje in vam vse papirje tudi predložimo, ter vas vodimo skozi postopek pridobitve subvencije.

Je montažo potrebno doplačati?

V ceno paketa je vključen 25 kW kotel na pelete z avtomatskim čiščenjem, 6 kW toplotna črpalka, 200 l bojler sanitarne vode, notranja enota z črpalkami za sistem (radiatorji ali talno), vremensko vodena regulacija, cevne povezave med elementi in ostali potrošni material ter vsa montaža opreme. Če se na ogledu ugotovi, da so potrebna dodatna dela ali pa so povezave med elementi daljše, se to dodatno obračuna.

Slovenščina