Kotel Biodom C 15

Kotel na pelete Biodom C 15 predstavlja nov sistem popolnega izgorevanja lesne biomase, z avtomatskim vžigom in dodajanjem pelet. Tehnologija BioLogic predstavlja velik korak v smeri večje učinkovitosti, prihrankov pri stroških energentov, obenem pa z nizkimi emisijami ščiti okolje.

 

Osnovni podatki:

Nazivna moč: 5,0 – 17,1 kW
Ogrevalna površina: 50,00 – 200,00 m2
Izkoristek: >93 %
Zalogovnik pelet: 60 kg (z dodatnim silosom skupno: 140 kg)

BIODOM C15 je kompaktna izvedba kotla, ki je s svojo moderno zasnovo primerna za vsako kotlovnico tako kot tudi za v bivalne prostore. Upravljanje kotla je popolnoma avtomatizirano, zaradi česar dosega kotel visok izkoristek izgorevanja, nizke emisije ter visoko učinkovitost izrabe energenta. Sodobna programska oprema omogoča nastavitve in regulacijo glede na vaše želje in potrebe. S samodejnim vžigom ter tedensko nastavitvijo programske ure, bo ogrevanje vašega doma vedno udobno. Kotel na pelete Biodom C15, zahvaljujoč tehnologiji BioLogic, neprekinjeno prilagaja vse operativne parametre ter obenem zagotavlja veliko lažje in manj pogosto vzdrževanje. Kotel sam prepoznava kakovost pelet ter obenem regulira njihov dotok in dotok zgorevalnega zraka, ob upoštevanju vleka dimnika. S periodičnim aktiviranjem sistema za čiščenje izmenjevalca toplote, bo kotel Biodom C15 zagotavljal vedno vrhunsko učinkovitost in udobje. Neprekinjeno samodejno prilagajanje delovanja kotla zagotavlja, da le-ta optimalno deluje v vseh pogojih.

Dodatni silos za pelete

Možen je nakup dodatnega silosa za pelete, ki se namesti na vrh kotla. Z dodatnim silosom se kapaciteta pelet poveča na skupno 120 kg.

PRI DOBAVI KOTLA TOVARNIŠKO VGRAJENO:

  • visoko učinkovita obtočna črpalka
  • raztezna posoda 8 L in varnostni ventil

 

Tehnični podatki

Ogrevalna površina 50 – 200 m2

Nazivna termična moč 17,1 kW (5,0 – 17,1 kW)

Izkoristek nad 93%

Odvod dimnih plinov Ø 80

Vsebnost vode 42 l

Električno napajanje 230 V 50 Hz

Zalogovnik pelet 60 (+80) kg

Poraba pelet na uro min: 1,2 kg/h, max: 3,8 kg/h

Dimenzije V x Š x G (v cm) 120 x 56 x 80

Teža 220 kg

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Slovenščina