Kotel Biodom 54A

BIODOM 54 Automatic je kotel z avtomatskim čiščenjem pepela, ki deluje na inovativno tehnologijo BIOLOGIC. Kotel je opremljen z mnogimi tehnološkimi poslasticami, kot so avtomatsko čiščenje, Wi-Fi povezava ter kontroliranje kotla iz mobilnega telefona, zaslon na dotik in še mnogimi drugimi. Biodom 54 je zato trenutno eden izmed najbolj dovršenih produktov na trgu.

 

Osnovni podatki:

Nazivna moč: 13,4 – 51,6 kW
Ogrevalna površina: 200 – 700 m2
Čiščenje: 1x na tono pelet
Zalogovnik pelet: 200 kg

Kotel na pelete z avtomatskim čiščenjem in BIOLOGIC tehnologijo. Biodom 54 ima vgrajen mehanski sistem, ki avtomatsko čisti pepel iz gorilnika in izmenjevalca. Ta pepel se nato skladišči v pepelniku, kar omogoča enostavno in hitro čiščenje. Tako se kotel ročno čisti le 1x na pokurjeno tono pelet.

Upravljanje s kotlom poteka preko zaslona na dotik. Možna je tudi povezava na Wi-Fi omrežje, ter upravljanje kotla preko aplikacije na mobilnem telefonu. Sam kotel lahko krmili en ogrevalni krog po zunanji temperaturi – krivulja.

Biodom 54 je, tako kot vsi ostali Biodom kotli, opremljen s tehnologijo BIOLOGIC, ter dvema ventilatorjema, ki zagotavljata optimalen vnos in iznos zraka. S tem, ko se prilagajata realnim pogojem v kotlu in izven njega, omogočata kotlu optimalno izgorevanje v izgorevalni komori. Biodomov lastni razvoj tehnologije BIOLOGIC, vam zagotavlja, da pri spremembi vrste peletov ne potrebujete dodatnih nastavitev kotla. S pomočjo tehnologije BIOLOGIC kotel namreč samodejno prepoznava energetsko vrednost peletov in na podlagi tega spreminja doziranje. S tem zagotavlja delovanje kotla z izkoristkom, ki je neprestano višji od 90%.

PRI DOBAVI KOTLA TOVARNIŠKO VGRAJENO:

  • visoko učinkovita obtočna črpalka
  • hidravlična kretnica in varnostni ventil

Tehnični podatki

Grelna površina 200 – 700 m2

Termična moč 51,6 kW (13,4 – 51, kW)

Izkoristek več kot 90%

Odvod dimnih plinov Ø 100

Vsebnost vode 156 l

Električno napajanje 220 V 50 Hz

Zalogovnik pelet 200 kg

Poraba pelet na uro min: 3 kg/h, max: 11,7 kg/h

Dimenzije V x Š x G (cm) 143 x 91 x 65

Teža: 570 kg

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Slovenščina