Kotel Biodom 27 A

BIODOM 27 Automatic je prvi kotel z avtomatskim čiščenjem, ki deluje na inovativno tehnologijo BIOLOGIC. Kotel je opremljen z mnogimi tehnološkimi poslasticami, kot so avtomatsko čiščenje, Wi-Fi povezava ter kontroliranje kotla iz mobilnega telefona, zaslon na dotik in še mnogimi drugimi. Biodom 27 A je zato trenutno eden izmed najbolj dovršenih produktov na trgu.

 

Osnovni podatki:

Nazivna moč: 7,6 – 25,3 kW
Ogrevalna površina: 80 – 350 m2
Čiščenje: 1x na tono pelet
Zalogovnik pelet: 180 kg

Kotel na pelete z avtomatskim čiščenjem in BIOLOGIC tehnologijo. Biodom 27 A ima vgrajen mehanski sistem, ki avtomatsko čisti pepel iz gorilnika in izmenjevalca. Ta pepel se nato skladišči v pepelniku, kar omogoča enostavno in hitro čiščenje. Ročno se kotel čisti 1x na pokurjeno tono pelet.

Upravljanje s kotlom poteka preko zaslona na dotik. Možna je tudi povezava na Wi-Fi omrežje, ter upravljanje kotla preko aplikacije na mobilnem telefonu.
Biodom 27 A je, tako kot vsi ostali Biodom kotli, opremljen s tehnologijo BIOLOGIC, ter dvema ventilatorjema, ki zagotavljata optimalen vnos in iznos zraka. S tem, ko se prilagajata realnim pogojem v kotlu in izven njega, omogočata kotlu optimalno izgorevanje v izgorevalni komori. Zato je dovolj kratka cev za dimne pline s premerom 80 mm. Biodomov lastni razvoj tehnologije BIOLOGIC, vam zagotavlja, da pri spremembi vrste peletov ne potrebujete dodatnih nastavitev kotla. S pomočjo tehnologije BIOLOGIC kotel namreč samodejno prepoznava energetsko vrednost peletov in na podlagi tega spreminja doziranje. S tem zagotavlja delovanje kotla z izkoristkom, ki je neprestano višji od 92%.

Z vgrajenim kotlovskim krmilnikom IQ2, lahko vodimo:
  • tri mešalne/direktne ogrevalne zanke
  • hranilnik toplote
  • sončne kolektorje
  • pripravo tople sanitarne vode
  • toplotno črpalko Bioblock

PRI DOBAVI KOTLA TOVARNIŠKO VGRAJENO:

  • visoko učinkovita obtočna črpalka
  • hidravlična kretnica in varnostni ventil

Tehnični podatki

Grelna površina 80 – 350 m2

Termična moč 26,9 kW (7,86 – 26,9 kW)

Izkoristek več kot 90%

Odvod dimnih plinov Ø 80

Vsebnost vode 72 l

Električno napajanje 230 V 50 Hz

Zalogovnik pelet 180 kg

Poraba pelet na uro min: 1,8 kg/h, max: 6,2 kg/h

Dimenzije V x Š x G (cm) 143 x 91 x 65

Teža 271 kg

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Slovenščina