Biodom Hanuma 11 ION

Biodom Hanuma 11 ION predstavlja sistem popolnega zgorevanja lesne biomase, vključno s samodejnim vžigom in dovajanjem pelet. Tehnologija Biologic predstavlja korak k večji učinkovitosti, prihrankom na stroških energije ter ščiti okolje z zelo nizkimi emisijami. Sodoben dizajn, velika zdržljivost in nizka poraba pelet, je le eden od razlogov, da je Biodom Hanuma 11 prava izbira za vaš dom.

 

Osnovni podatki:

Nazivna moč: 3,4 – 9,5 kW
Ogrevalna površina: 20 – 100 m2
Izkoristek: >91 %
Poraba pelet: 0,8 – 2,3 kg/h

Biodom Hanuma 11 je prva in edina toplozračna kaminska peč na trgu s tehnologijo Biologic. Je hermetično zaprta, kar omogoča neprestano kontrolirano gorenje, prepoznavanje kakovosti peletov in zagotavlja optimalne pogoje zgorevanja. Zahvaljujoč tehnologiji Biologic, peči omogoča prilagoditve parametrov v neprekinjenem načinu. Zaradi tega Hanuma 11 venomer deluje optimalno, kar podaljša življensko dobo peči in preprečuje morebitne okvare. Prepoznava kakovost pelet in uravnava doziranje pelet ter izgorevanje zraka. S prepoznavanjem kvalitete pelet omogoča preventivno prepečevanje funkcionalnih težav, ki bi bile lahko posledica slabe kakovosti pelet. Poleg optimiziranega izgorevanja, tehnologija Biologic zagotavlja lažje in manj pogosto vzdrževanje.

Vključena funkcija tedenskega programiranja, vam omogoča programiranje samodejnega delovanja peči za cel teden. Biologic predstavlja korak k učinkovitemu prihranku stroškov energije in zaščiti okolja z nizkimi emisijami. Hanuma 11 je preprosta, majhna in enostavna za vzdrževanje. Vgrajeni zalogovnik sprejme 16 kilogramov pelet, z enostavnim nalaganjem.

Vsebuje ionizator, ki zmanjšuje prisotnost majhnih delcev v zraku, kot so prah, cvetni prah in dim. To vpliva blagodejno na naše zdravje in počutje.

 

Tehnični podatki

Ogrevalna površina 20 – 100 m2

Termična moč 3,4 – 9,5 kW

Izkoristek + 91%

Odvod dimnih plinov Ø 80

Elekrično napajanje 230 V 50 Hz

Zalogovnik pelet 16 kg

Poraba pelet na uro min: 0,76 kg/h, max: 2,29 kg/h

Dimenzije V x Š x G (cm) 100 x 53 x 54

Teža 98 k

Biodom Hanuma 11 ION

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Slovenščina