Biodom 27 d.o.o.

SODOBNI SISTEMI OGREVANJA

Biodom 27 vam že več let zagotavlja nizke stroške ogrevanja, zanesljivost in vedno topel dom, brez odrekanja udobju.

Z razvojem kotlov na pelete smo začeli že leta 1999. Z lastno serijsko proizvodnjo in prodajo pa v letu 2004. Začeli smo na slovenskem trgu, leta 2006 pa smo se začeli uspešno širiti tudi na tuje trge. Trenutno izvozimo do 90 % svoje proizvodnje. S pravim pristopom in urejeno organizacijo smo lahko kos najuspešnejšim mednarodnim in slovenskim konkurentom na področju razvoja in prodaje ogrevalnih naprav ter kljub spremembam na trgu, stalno dosegamo vrhunske rezultate.

Naš program vključuje proizvodnjo in prodajo kotlov za centralno ogrevanje na pelete, kjer smo z drugačnim pristopom v razvojni fazi ustvarili tehnološko inovativne produkte.

Prednost podjetja Biodom 27, poleg inovativnega pristopa k reševanju uporabniških in tehnoloških težav na področju ogrevanja pred ostalimi podjetji je, da vedno skušamo ustreči zahtevam in potrebam svojih strank. Kupcem skušamo zagotoviti ekonomičen, zanesljiv, kakovosten in ekološki način ogrevanja ter udobje bivanja.  Na prihodnost gledamo optimistično in z občutkom, da lahko dosežemo prav vse cilje, ki smo si jih zastavili, oziroma jih lahko tudi presežemo.

Vso svojo energijo umerjamo v razvoj kurilnih naprav na biomaso. V vseh teh letih delovanja si je Biodom 27 ustvaril dobro ime ter pridobil vrsto strokovnih znanj in izkušenj v oblikovanju ter proizvodnji.

BLAGOVNE ZNAMKE

V podjetju Biodom 27 trdno zaupamo v kakovost naših produktov in v inovativnost tehnologije, ki smo jo razvili, zato smo se odločili za uradno registracijo dveh blagovnih znamk.

Na Uradu Evropske Unije za intelektualno lastnino, smo registrirali blagovno znamko BIODOM, No 015291065, Na Uradu - za usklajevanje na notranjem trgu, pa še blagovno znamko BIOLOGIC, No. 013129515.

 

POSLANSTVO PODJETJA

Poslanstvo podjetja Biodom 27 je zagotavljanje celovitih kakovostnih rešitev v sektorju ogrevanja ter izpolnitev pričakovanj in potreb naših končnih kupcev in poslovnih partnerjev, ter s tem ustvarjanje in krepitev partnerstva za dolgoročno poslovanje.

 

VIZIJA

Postati eno izmed vodilnih podjetj na področju ogrevanja na lesno biomaso v Evropi, hkrati pa tudi obdržati visok odstotek prodaje na domačem trgu.

Kontaktirajte nas

info@biodom27.si