Sejem Progetto Fuoco 2014

Pred tednom dni se je v Veroni zaključil največji mednarodni sejem v Evropi na temo ogrevanja, na katerem se je predstavil tudi Biodom s svojimi izdelki.

Sejem Progetto Fuoco je eden izmed največjih mednarodnih sejmov naprav in opreme
za proizvodnjo toplote in energije s pomočjo sežiganja lesa. Sejem je potekal v Veroni, Italija, in sicer od 19., pa do 23. februarja. Na sejmu se je predstavilo 653 različnih proizvajalcev ogrevalne tehnike iz 36 držav iz celega sveta. Za pet dni se je Verona prelevila v prestolnico ogrevalne tehnike, ki temelji na lesni biomasi. Mednarodni sejem sistemov in naprav za proizvodnjo toplote in električne energije iz lesa in lesne biomase, je pokazal, da zanimanje za alternativne vire energije, ki temeljijo na lesu, v porastu. Organizatorji so letošnji sejem označili kot zelo uspešnega, saj se je procent razstavljavcev povečal za več kot 20%.
Velik uspeh sejma odraža vedno večji pomen tega sektorja v prihodnosti. Okoljska in gospodarska trajnost namreč odpirata vprašanja, na katera odgovore je treba iskati na globalni ravni. Zato ni presenetljivo, da je na sejmu vsako leto več tujih razstavljavcev.

Biodom se je letos s svojimi izdelki že drugič predstavil na zgoraj omenjenem sejmu.
In ravno tako kot organizatorji, se je tudi nam sejem zdel zelo uspešen in učinkovit. Navkljub veliki konkurenci je naš prostor izstopal in privabil ogromno bodočih ter že obstoječih partnerjev in klientov.
Na sejmu smo predstavili naše najbolj prodajane izdelke ter še dve novosti. Med najbolj prodajane izdelke sodita kotla Biodom 27m2010 in Biodom 27. Slednjega smo predstavili z novo integrirano elektroniko, katera omogoča še več udobja za naše stranke in boljši izkoristek z nižjimi stroški ogrevanja.
Nadalje pa smo predstavili še dve novosti v naši ponudbi, na katere smo še posebej ponosni in kateri sta privabili tudi največ pogledov in zanimanja. Prvi izdelek je kotel Biodom 27E, kateri predstavlja novo generacijo kotlov, saj je prvi, ki ima vgrajeno novo elektroniko BIO-LOGIC. Sistem krmiljenja BIO-LOGIC samodejno prilagaja parametre ter tako skrbi za optimalno delovanje. To pomeni, da pri spremembi pogojev, ki jih povzročajo kakovost in kurilna vrednost pelet ali sprememba vleke dimnika zaradi vremena oziroma zračnega tlaka, ne prihaja do nižjega izkoristka. Drugi izdelek, katerega smo predstavili kot novost, pa je kaminska peč Biodom H2O, katera ima ravno tako kot Biodom 27E vgrajen sistem BIO-LOGIC, ki nudi vse zgoraj naštete prednosti. H2O je edinstvena na tržišču, saj poleg vsega, kar nudijo ostale klasične kaminske peči, nudi tudi ogrevanje sanitarne vode ter priklop na centralno ogrevanje. Oba izdelka sta sodobno oblikovana, preprosta za vzdrževanje, s poenostavljenim montiranjem, odlikuje ju zanesljivo delovanje ter prihranek pri letnem strošku. To so argumenti, kateri so prepričali obiskovalce sejma Progetto fuoco in kateri bodo prepričali tudi vas.

Kontaktirajte nas

info@biodom27.si